­
�� מרק בצל צרפתי עם יין לבן ופרוסות בגט אפויות בתנור עם גאודה | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק בצל צרפתי עם יין לבן ופרוסות בגט אפויות בתנור עם גאודה

מרק בצל צרפתי עם יין לבן ופרוסות בגט אפויות בתנור עם גאודה

מרק בצל מושלם – המרק הכי חורפי וצרפתי שיש! פרוסות הבגט עם הגאודה הן שוס אמיתי שאתם חייבים להגיש מעל

מצרכים:
4 ליטר מים
4 גבעולי סלרי,חתוכים גס
5 גזר, חתוכים גס
בצל, חתוך גס
זר פטרוזיליה
בוקה גרני: כף גרגירי פלפל שחור, כף גרגירי פלפל לבן, 2 עלה דפנה, 5 ענפי טימין
8 בצלים גדולים, פרוסים לחצאי טבעות
2 כפות עלי טימין טרי
1/2 כוס יין לבן
1 כף סוכר
2 כפות שמן זית לטיגון
2 כפות חמאה (אופציונלי)
רביכה: 2 כפות חמאה + 2 כפות קמח (אופציונלי)
מלח, פלפל לבן
בגט פרוס
גאודה מגורדת

אופן הכנה:
– מכינים ציר ירקות: שמים בסיר מים, סלרי, גזר, בצל , פטרוזיליה ובוקה גרני, מבאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך הירקות.
– במקביל מחממים סיר רחב מאוד, שמים שמן וחמאה (אופציונלי) ומוסיפים את הבצל, מטגנים עד להשחמה כחצי שעה.
– 10 דקות לפני סוף ההשחמה מוסיפים לבצל טימין, סוכר, מלח ופלפל לבן.
– אחרי חצי שעה שהבצל השחים והנוזלים התאדו מוסיפים יין לבן ומבשלים עד לצמצום היין.
– מכינים רביכה (אופציונלי): בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומבשלים את הקמח עד להזהבה תוך כדי ערבוב, מוסיפים כוס מהציר שהכנו וטורפים בעזרת מטרפה על מנת שלא יהיו גושים.
– מסננים את הציר מהירקות והבוקה גרני ומוסיפים את הבצלים לסיר.
– מוסיפים את הרביכה לסיר המרק, מבשלים 5 דקות נוספות.
– להכנת הבגט גאודה: פורסים בגט, מפזרים גאודה מגורדת ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top