השף הפשוט קובי פרידמן מכין סלט גזר, קולורבי וסלק בתחמיץ. 2 דקות עבודה, 3 שעות במקרר ויש לכם סלק קראנצ’י ומרענן.
למתכון המלא גללו למטה.
חותכים 4 גזרים, 2 קולורבי ו-2 סלק לג’וליאנים (מקלונים דקים).
מוסיפים לירקות רבע כפית מלח, כף סוכר, 3 כפות מיץ לימון ו-5 כפות חומץ ומערבבים היטב.
משאירים במקרר לנוח כ-3 שעות ומערבבים שוב לפני ההגשה.
מצרכים:
4 גזרים
2 קולורבי
2 סלק
כף סוכר
רבע כפית מלח
5 כפות חומץ
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות לג’וליאנים (מקלונים דקים).
מוסיפים לירקות את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
משאירים במקרר לנוח כ-3 שעות ומערבבים שוב לפני ההגשה.
רוצים לגלות עוד 1,400 מתכונים פשוטים וטעימים ואלפי תמונות של שלבי הכנה? בואו לדף הפייסבוק שלי, עשו לייק ותיהנו ממתכונים ועדכונים.