­
�� עוף בטריאקי | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - עוף בטריאקי

עוף בטריאקי

ארוחת צהריים שכל המשפחה תאהב – נתחוני חזה עוף ברוטב סויה וצ’ילי שמגישים עם אטריות אורז או אורז לבן שסופג את הטעמים

נתחוני חזה עוף מוקפצים עם רוטב אסיאתי שמכינים לבד, מנה כל כך טעימה ואהובה.

מצרכים:
קילו חזה עוף חתוך לרצועות דקות
כוס תערובת טמפורה/קורנפלור (לציפוי העוף)
3 בצלים גדולים מאוד חצויים ופרוסים דק
6 שיני שום מעוכות
3 כפות שטוחות סוכר חום דמררה
כפית צ’ילי יבש/ ממרח צי’לי שום
פלפל לבן
כוס סויה
1/2 כוס מים
2 כפות שומשום

אופן הכנה:
– בסיר רחב שמים מעט שמן ומאדים את הבצלים, מוסיפים את שיני השום שמעכנו קלות עם הסכין והצ’ילי היבש, מאדים עשר דקות על אש בינונית עד להזהבה
– מוסיפים סוכר חום וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
– לאחר מכן מוסיפים סויה ומים ומצמצמים על אש גבוהה עד לסמיכות הרצויה.
– מקמחים את העוף עם הטמפורה/קורנפלור, מחממים ווק/מחבת על אש מאוד גבוהה, שמים שמן ומקפיצים עד להשחמה.
– מוסיפים את העוף לרוטב ומערבבים. מפזרים מעל את השומשום.

הערות:
– הוספת ג’ינג’ר טרי קצוץ דק לתערובת הבצלים תשדרג את המנה.
– מומלץ להגיש את העוף עם אטריות אורז / אורז לבן.
– ניתן לעטר את המנה עם בצל ירוק חתוך לטבעות.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להשתמש בשמרים או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top