פריז-ברסט אגוזי לוז מאת: cake lab בתאריך: 10 באפריל 2018 קטגוריות: קינוחים צפיות: 2716 0 בצק רבוך מאפה במילוי קרם מוסלין פריז-ברסט קרם מוסלין Report this Image - דווח על תמונה זו מאפה מבצק רבוך ממולא בקרם מוסלין אגוזי לוז, עם שכבת קראמבל ושוקולד חלב מעל אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר cake labרוקח ביום, אופה בלילה cake lab מתכונים אחרונים מאת cake lab (צפו בכולם...) פחזניות יוזו מרנג - 15 באפריל 2018 פריז-ברסט אגוזי לוז - 10 באפריל 2018 טירת ג’ינג’רברד - 8 באפריל 2018 פלזיר פיסטוק - 2 באפריל 2018 עוגת אגוזי לוז - 16 בפברואר 2018 tweet שתף