פרלינים במילוי גנאש שוקולד חלב, פסיפלורה וקרם קוקוס מאת: dvirsh בתאריך: 11 במאי 2014 קטגוריות: קינוחים, שוקולד צפיות: 6354 1 איך לטמפרר שוקולד טמפרור שוקולד פסיפלורה פרלין שוקולד פרלינים פרלינים במילוי שוקולד חלב קישוטי שוקולד קרם קוקוס Report this Image - דווח על תמונה זו מדריך שלם לטמפרור שוקולד וגם: איך להכין פרלינים במילוי שוקולד חלב, פסיפלורה וקרם קוקוס אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר dvirsh מתכונים אחרונים מאת dvirsh (צפו בכולם...) עוגות “גבינה” טבעוניות אישיות - 1 באפריל 2018 מאפינס גזר עם אגוזים וצימוקים - 27 בפברואר 2018 שייק עוגת גבינה ושוקולד בשכבות - 27 בנובמבר 2017 כדורי שוקולד בריאים - 15 בנובמבר 2017 לחם בירה ופקאנים מקמח כוסמין - 18 באוקטובר 2016 dvir.shatil@gmail.com tweet שתף