­
�� קרקרים עם מחמצת שיפון, רוזמרין טרי ומלח גס | foodpage – כל המתכונים במקום אחד replicas watch china
רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - מאפים מלוחים - קרקרים עם מחמצת שיפון, רוזמרין טרי ומלח גס

קרקרים עם מחמצת שיפון, רוזמרין טרי ומלח גס

קרקרים פריכים וטעימים במיוחד שמכינים עם מחמצת ומפזרים מעל עשבי תיבול ומלח גס. תתכוננו להתמכר

קרקרים מלוחים ופריכים – אם אתם מגדלים מחמצת בבית זה המתכון בשבילכם!
השבוע שלכם עמוס ולא הספקתם לאפות ואתם צריכים להאכיל את המחמצת? במקום לזרוק אפשר להכין קרקרים מעולים.

מצרכים:
3 כוסות קמח לבן מנופה
1.5 כפיות מלח
3 כוסות מחמצת (לבנה, שיפון, כוסמין)
150 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
5 כפות עשבי תיבול טריים וקצוצים (זעתר, אורגנו, רוזמרין)
שמן זית להברשה
מלח ים אטלנטי לפיזור מעל

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-205 מעלות.
– בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, מלח ומחמצת ומערבבים דקה.
– מוסיפים חמאה, עשבי תיבול ומערבבים כשתי דקות עד שהבצק אחיד ונעים למגע.
– מקמחים משטח עבודה, מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעובי הרצוי (אני אוהבת שהם דקים).
– מניחים את הבצק המרודד על תבנית עם נייר אפיה.
– חותכים בעדינות עם גלגלת פיצה לריבועים ובעזרת מזלג דוקרים כל ריבוע שלוש פעמים.
– מברישים בשמן זית ומפזרים מעל מלח ים אטלנטי.
– אופים במשך כ-35 דקות עד שהקרקרים זהובים ואפויים היטב משני הצדדים.

הערות חשובות:
– אחרי 20 דקות של אפייה לערך, כשהקרקרים הזהיבו, הופכים אותם על מנת שיקבלו צבע ואפייה בצדם השני.
– המתכון מתורגם מהאתר kingarthurflour עם שינויים קלים שלי.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ’ות, איך להשתמש בשמרים או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

    בת-חן דיאמנט
    שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
    למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
    אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
    חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
    מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
    מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
    בת-חן דיאמנט
    בת-חן דיאמנט

    מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

    בת-חן דיאמנט
    batchen.diamant@gmail.com

    כתבו משהו נחמד...

    כתובת האימייל שלך לא תוצג בפומבי.שדות חובה מסומנים ב *

    *

    Scroll To Top