חנוכה עוד רגע כאן ולכבוד החג הכי טעים של השנה, הכנסנו למטבח את ממרחי השחר הפופולריים והכנו לכם מילויים מיוחדים לקינוח המטוגן של החג. תסמכו עלינו, מדובר בשדרוג שיקצור אינספור מחמאות מהאורחים והמשפחה. ויש גם בונוס: את כל המילויים ניתן להכין כממרחים לסנדביץ' או כקרם לשדרוג של עוגות בחושות.
והפעם: קרם נוגט אגוזים עם פיסטוקים שניתן להכין עם מחית פיסטוקים (קונים בחנויות מתמחות) או בלעדיו. קחו בחשבון שתוספת הממרח הופכת את הקרם לירקרק.
מצרכים:
2 כפות ממרח נוגט אגוזים השחר
1/2 כפית מחית פיסטוקים (לא חובה)
12-15 פיסטוקים, קלופים ולא קלויים
3 כפות שמנת מתוקה
אופן הכנה:
• טוחנים את הפיסטוקים או קוצצים דק עם סכין. משאירים 2-3 פיסטוקים בצד לקישוט.
• מערבבים את ממרח הנוגט אגוזים עם השמנת והמחית עד שנוצר קרם חלק. מוסיפים את הפיסטוקים הקצוצים ומערבבים.
• ממלאים את הסופגניה ומקשטים בפיסטוקים קצוצים גס מלמעלה (משאירים תלולית ממרח מעל הסופגניה כדי שהפיסטוקים ידבקו).
צילום: רחלי קרוט
יש לכם עוד רעיונות למילויים מעניינים? כתבו לנו כאן בתגובות או בקבוצת הפייסבוק
עוד מתכונים מעולים למילויים:
סופגניות מיני במילוי ממרח השחר ופירות יער
סופגניות במילוי קרם נוגט וחמאת בוטנים
סופגניות במילוי מוס ממרח השחר עם קוקוס ותותים