רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - חנוכה - מילוי מיוחד לסופגניה – קרם נוגט אגוזים עם חמאת בוטנים

מילוי מיוחד לסופגניה – קרם נוגט אגוזים עם חמאת בוטנים

מרקם של פררו רושה, טעם מודגש של חמאת בוטנים ומתיקות עדינה של נוגט אגוזים השחר – רק לערבב בקערה ויש לכם קרם מצוין למילוי סופגניות

חנוכה עוד רגע כאן ולכבוד החג הכי טעים של השנה, הכנסנו למטבח את ממרחי השחר הפופולריים והכנו לכם מילויים מיוחדים לקינוח המטוגן של החג. תסמכו עלינו, מדובר בשדרוג שיקצור אינספור מחמאות מהאורחים והמשפחה. ויש גם בונוס: את כל המילויים ניתן להכין כממרחים לסנדביץ' או כקרם לשדרוג של עוגות בחושות.

והפעם: במיוחד לאוהבי חמאת בוטנים – קרם במרקם של פררו רושה, שמשלב ממרח נוגט אגוזים עם חמאת בוטנים ובוטנים קצוצים. אם אתם אוהבים שילוב של מלוח ומתוק, ניתן להשתמש בבוטנים מלוחים קצוצים ולא בטבעיים.

הערות:
• ניתן להחליף את השמנת המתוקה במתכונים בקרם קוקוס. רק הקפידו להשתמש בקרם ולא במי קוקוס (מגיע בקופסת שימורים. 20-22% שומן).
• אופן המילוי: קרמים סמיכים יותר (כמו קרם הקוקוס שכאן למטה), ממלאים על ידי חיתוך של הסופגניה ומריחת המילוי בדומה לסנדביץ'. כך גם תוכלו להוסיף תוספות מיוחדות כמו פרוסות תותים, בננות ואפילו פקאנים קצוצים. מילויים נוזליים יותר, כמו פירות יער לדוגמה, ניתן למלא על ידי מזרק (קונים את הפשוט בחנויות אפייה או יצירה) או מגישים בצד כדי שהאורחים שלכם יטבלו את הסופגניות בתוכו.
• סופגניות: אנחנו השתמשנו ב-2 סוגים של סופגניות – הקלאסיות, אלה הגדולות שמוכרים בקונדיטוריות ובסופרים, ובמיני עם ציפוי סוכר שמכינים ב-5 דקות בבית. אתם כמובן יכולים למלא איזה סופגניה שתרצו. רק מומלץ לתת רמיזה קטנה מחוץ לסופגניה למילוי שבפנים. למשל: פיסטוקים קצוצים מעל, פירות יער בצד וכדומה.

>> מתכוני סופגניות מכל הסוגים תוכלו למצוא כאן
>> אל תפספסו: מטבלים מעולים לצ'ורוס

צילום: רחלי קרוט

קרם נוגט עם חמאת בוטנים

מצרכים:
2 כפות ממרח השחר אגוזים ונוגט אגוזים (מגיע באריזה אחת)
כף חמאת בוטנים
4 כפות שמנת מתוקה
כפית בוטנים קצוצים, לא מומלחים

אופן הכנה:
• מערבבים בקערה את ממרח האגוזים והנוגט עם השמנת עד שנוצר קרם חלק.
• מוסיפים את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב.
• למי שאוהב – מוסיפים בוטנים קצוצים שמשדרגים את הקרם במרקם נוסף ובטעם מודגש של בוטנים.
• הקרם מזכיר רוטב פררו רושה בגרסת חמאת בוטנים.

צילום: רחלי קרוט
יש לכם עוד רעיונות למילויים מעניינים? כתבו לנו כאן בתגובות או בקבוצת הפייסבוק

אל תפספסו: מוס ממרח השחר עם קוקוס ותותים

רחלי קרוט
גדלתי מתחת לסינר ההונגרי של סבתא ולצד הפירושקי והלביבות של סבא. הטעמים האלה הפכו שנים אחר כך לתשוקה גדולה לאוכל ולזיכרונות שמגיעים ביחד איתו.

מגדלת עגבניות שרי, פלפלים חריפים ואת הכלבה הפחוסה שלי, ובין לבין עורכת את אתר פודפייג'.

וכן, יש לי באמת אלרגיה נפשית לטונה.
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט
רחלי קרוט

מתכונים אחרונים מאת רחלי קרוט (צפו בכולם...)

רחלי קרוט
raheli.krut@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: