10 מתכונים בריאים שמכינים בקלות

מאת: foodpage-team

לחם טחינה טבעוני, גרנולה ביתית, סלט עדשים ועוד מתכונים בריאים וממש קלים להכנה. הניקוי של אחרי פסח מתחיל ע-כ-ש-י-ו!

אנחנו יודעים שהפסח הזה היה ארוך וקשה והרגיש ממש כמו יציאת מצרים נוספת. אנחנו יודעים שנמאס לכם לאכול מצות וכמויות לא הגיוניות של אוכל, ואנחנו גם יודעים שנמאס לכם לעמוד במטבח ולבשל במשך שעות. אז הכנו עבורכם 10 מתכונים מעולים ובריאים, שיעזרו לכם לנקות קצת את המערכת מכל הג'אנק שהצטבר בה בתקופה האחרונה. והכי כיף? כולם מתכונים סופר פשוטים להכנה! מוכנים?

 

לחם טחינה נטול גלוטן – הגירסה הטבעונית ללחם שכבש את הרשת. עשיר בחלבון וטעים בטירוף. המתכון של שקמה כאן.

 

רול מלפפון מדליק ובריא עם גבינה והמון ירקות. מתוך "סופר שי לי" עם שי לי ליפא, ערוץ diy, ערוץ 41 ב-HOT. המתכון כאן.

 

גרעינים ומים. זה מה שצריך כדי להכין את הקרקרים הפריכים והממכרים האלה שאין בהם טיפת קמח. המתכון של רחלי כאן.

 

גרנולה מזינה, פשוטה להכנה ומלאה בכל טוב עם טעמים עדינים של חלווה. המתכון של מורן כאן.

 

עז תלם, מחבר ספר הכרובית, מסביר איך מכינים כרובית מושלמת בתנור: זהובה ופריכה מבחוץ, נימוחה ועסיסית מבפנים. המתכון כאן.

 

חטיפי זוקיני שקל להכין, נשמרים נפלא במקרר ואפשר לנשנש בלי רגשות אשם במשך כל היום. המתכון של נטע כאן.


 

סלט העדשים המושלם של השף אבי לוי, עם פלפלים והמון עשבי תיבול. המתכון כאן.

 

הסוד להכנת צ'יפסים אפויים מושלמים עם מרקם מעולה, שמרגישים כמו צ'יפס מטוגן. המתכון של טל כאן.

 

עוף קריספי, שחום, פריך וטעים במיוחד, שמכינים ללא טיפה אחת של שמן. המתכון של פאני כאן.

 

כדורי אנרגיה טבעוניים נפלאים שאפילו ילדים יחסלו – תמרים, אגוזים והציפוי המועדף עליכם. המתכון של איווה כאן.