רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - אמפנדס במילוי בשר וחומוס

אמפנדס במילוי בשר וחומוס

בצק אמפנדס מדהים, בחמש דקות הכנה, ממולא בבשר טחון וגרגרי חומוס

על קצה המזלג
שמי דגנית, ואני חובבת גדולה של אפיה, קישוטי עוגות וקונדיטוריה בכלל. סיימתי קורס קונדיטוריה בביה"ס עושים בישול של השף אורן גירון ואני כותבת את הבלוג "על קצה המזלג". בו אני מפרסמת מתכונים שאספתי במהלך השנים, או כאלו שהתהוו בראשי והפכו למציאות במטבח הפרטי שלי, במיוחד בתחום הקונדיטוריה אבל לא רק...
על קצה המזלג
על קצה המזלג

מתכונים אחרונים מאת על קצה המזלג (צפו בכולם...)

על קצה המזלג

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: