אקלייר אולד פאשנד (וויסקי תפוז) צפו במתכון המלא מאת: ediblepoetry בתאריך: 30 במרץ 2016 קטגוריות: קינוחים צפיות: 1300 4 אקלר אקלרים בצק רבוך קינוחים אישיים Report this Image - דווח על תמונה זו אקליירים חגיגיים במיוחד וטעימים בטירוף שיקפיצו כל אירוע לרמה אחרת לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר ediblepoetryגר בניו יורק, חובב שירה, אכלן, בשלן, צלם. ediblepoetry מתכונים אחרונים מאת ediblepoetry (צפו בכולם...) פודינג לחם עגבניות-פטה-זיתים - 3 בנובמבר 2017 קרואסון צרפתי אמיתי - 24 במאי 2016 אקלייר אולד פאשנד (וויסקי תפוז) - 30 במרץ 2016 רוטב גזר ג'ינג'ר לסלט - 7 ביולי 2015 פודינג צ'יה קוקוס טבעוני - 28 במאי 2015 shiraachila@gmail.com tweet שתף