רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - בורקיטס במילוי בצל, פטריות ותפו"א

בורקיטס במילוי בצל, פטריות ותפו"א

על קצה המזלג
על קצה המזלג

שמי דגנית, ואני חובבת גדולה של אפיה, קישוטי עוגות וקונדיטוריה בכלל. סיימתי קורס קונדיטוריה בביה"ס עושים בישול של השף אורן גירון ואני כותבת את הבלוג "על קצה המזלג". בו אני מפרסמת מתכונים שאספתי במהלך השנים, או כאלו שהתהוו בראשי והפכו למציאות במטבח הפרטי שלי, במיוחד בתחום הקונדיטוריה אבל לא רק...

בורקיטס במילוי בצל, פטריות ותפוחי אדמה. מומלץ להגיש לצד ביצה קשה וסלט

על קצה המזלג
על קצה המזלג

מתכונים אחרונים מאת על קצה המזלג (צפו בכולם...)

על קצה המזלג

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: