רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - תוספות - בטטות בתנור ברוטב צ'ילי ומייפל

בטטות בתנור ברוטב צ'ילי ומייפל

תוספת נהדרת של קוביות בטטה בתנור עם רוטב שמשלב טעמים מתקתקים ביחד עם פיקנטיות עדינה. מגישים עם מעט שומשום מעל

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים (5-6 מנות):
4 בטטות קלופות בגודל בינוני
20 גרם שקדים, קלויים
1/2 כוס צ'ילי מתוק
2 כפות מייפל
2 כפות סוכר חום
1 כפית שום כתוש
1/2 צרור עלי נענע, קצוצים
מעט שומשום לקישוט

אפשרי ומומלץ להוסיף:
20 גרם צימוקים בהירים
20 גרם שזיפים מיובשים

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-175 מעלות.
• חותכים את הבטטה לקוביות בגודל בינוני (2 ס"מ) ומעבירים לקערה.
• מוסיפים סוכר חום, מייפל, צ'ילי מתוק ושום, מערבבים הכול ביחד. מעבירים לתבנית ואופים בתנור למשך 30 דקות בחום של 175 מעלות.
• לאחר האפייה מוסיפים צימוקים, שקדים, שזיפים ונענע. מערבבים הכול ביחד ומעטרים במעט שומשום קלוי.

המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן' פ"ת.
צילום: אילן נחום

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לתוספות טעימות? נסו את אלה:
פרחי כרובית בציפוי פריך
סלט צבעוני של קיץ
ברוקולי מוקפץ עם פטריות

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: