בייגלה (פרעצל) צפו במתכון המלא מאת: gbitan בתאריך: 2 בדצמבר 2014 קטגוריות: טבעוני, לחם ומאפים צפיות: 8753 4 בייגל בייגל ביתי פרעצל Report this Image - דווח על תמונה זו בייגלה חם תוך שעה. לכם נשאר רק לבחור אם לפזר שומשום, פרג או מלח גס לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר gbitanמכור לבישול ואפיה. gbitan מתכונים אחרונים מאת gbitan (צפו בכולם...) מאפה פורטוגזי מתוק - 17 באפריל 2018 פוקצ'ה איטלקית - 2 בדצמבר 2015 טורט פיסטוק ודובדבני אמרנה - 3 במאי 2015 עוגיות חמאה במילוי שוקולד - 10 בדצמבר 2014 בייגלה (פרעצל) - 2 בדצמבר 2014 guy.nbitan@gmail.com tweet שתף