רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - בקר מוקפץ בנוסח פרואני
,

בקר מוקפץ בנוסח פרואני

אחת ממנות הדגל של המטבח הפרואני – נתחי בקר מוקפצים עם גמבה, בצל ועגבניות

cookingviews
שמי ויקי ואני בעלת הבלוג: ״טעמים מקצה העולם״ שמביא לקוראים הישראלים את הטעמים של אמריקה הלטינית הרחוקה.
cookingviews
cookingviews

מתכונים אחרונים מאת cookingviews (צפו בכולם...)

cookingviews
vicky@cookingviews.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים