רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגות - בראוניז עם קרם מסקרפונה ותותים

בראוניז עם קרם מסקרפונה ותותים

אצבעות בראוניז שוקולד עם תלוליות קרם מסקרפונה ושמנת וקישוטים מתוקים שאוהבים (נשיקות, שוקולד מגורד, פניני קראנץ' ועוד)

אני רוצה לפנק אתכם במתכון מיוחד וטעים. מתכון שמורכב מבראוניז שוקולד עשיר, קרם מסקרפונה, תותים (או כל פרי אחר שאוהבים) ועוד מתוקים קטנים שמתחשק לכם להוסיף.

חומרים לבראוניז (תבנית 30*30 מרובעת או עגולה בקוטר 26):
225 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר
5 ביצים
כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכר לבן
3 כפות קמח רגיל
קורט מלח

חומרים לקרם מסקרפונה:
250 מ"ל שמנת מתוקה
125 גרם מסקרפונה
50 גרם (5 כפות) אבקת סוכר
חצי מקל וניל

לקישוט:
תותים
נשיקות
שוקולד מגורד
פניני קראנץ'

אופן הכנת הבראוניז:
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• ממיסים בבן מארי או במיקרו את החמאה והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה.
• עם וו הבלון/מקציף, מקציפים את הביצים והסוכר וניל. כשמתקבל קצף אורירי מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
• עם קבלת קצף חזק ומבריק, שופכים בעדינות את תערובת השוקולד לתערובת הקצף.
• מנפים לתערובת השוקולד את הקמח והמלח ומערבבים בתנועות קיפול עדינות מאוד.
• שופכים הכול לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
• מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות.
• בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה – אם הוא יוצא רטוב, השאירו בתנור. אם יבש – הוציאו את הבראוניז.
• מצננים לחלוטין, ואפילו ללילה שלם בטמפרטורת החדר.

הכנת הקרם:
• במיקסר עם וו בלון מקציפים את המסקרפונה, תכולת מקל הוניל ואבקת הסוכר במהירות בינונית.
• לאחר 2 דקות של הקצפה, ופתיחת המסקרפונה מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עוד מספר דקות במהירות נמוכה עד קרם יציב.
• מעבירים את הקרם לשק זילוף עם צנטר 10 חלק.

הרכבה:
• חותכים את הבראוניז לגודל שאתם רוצים, אני ממליצה על מלבנים באורך 5 ס"מ.
• מזלפים את הקרם בצורת נחש על הבראוניז.
• מסדרים כמה חתיכות של תותים מעל הקרם ומפזרים עוד דברים מתוקים שמתחשק לכם.

מתכון וצילום: נעה עינת
>> לעוד מתכונים מעולים הכנסו לבלוג העוגות של נעה

noaeinat1
שלום,
קוראים לי נעה- מהעוגות של נעה, קונדיטורית 19, למדתי קורס קונדיטוריה ב"בישולים", השתתפתי בהמון תחרויות ואהבה הכי גדולה שלי היא הקונדיטוריה:)
עבדתי בקונדיטוריית דלאל ומסעדת קלואליס, עשיתי סטאז בבלגיה במסעדת 2 כוכבי מישלאן ובנוסף יש לי בלוג ועמוד בפייסבוק בשם העוגות של נעה:)
noaeinat1
noaeinat1

מתכונים אחרונים מאת noaeinat1 (צפו בכולם...)

noaeinat1
noa199560@walla.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: