רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - חדש על המדף - חדש על המדף – החמישיה השבועית

חדש על המדף – החמישיה השבועית

קינוחים טבעוניים, חטיפי חמאת בוטנים ושוקלד, גלידות טבעוניות וארטישוק בשמן שישדרג לכם את האוכל. 5 המוצרים החדשים ששווה לכם להכיר

חדש על המדף
דיאט קולה קולה

סיפרו לנו ש: קוקה-קולה ישראל יצאה במהלך חדשני ויחיד במינו למותג Diet Coke והשיקה קולקציית בקבוקים ואקססוריז ראשונה מסוגה, בישראל ובעולם.

במסגרת הפעילות שנקראת Extraordinary Collectio, יוצרו מעל 2 מיליון בקבוקים ייחודיים, כאשר כל בקבוק זכה לעיצוב יחיד במינו שאינו חוזר על עצמו. המשמעות לצרכן – הבקבוק שבידו הוא בעיצוב בלעדי בכל העולם.

הפרויקט כולו ארך כחודש (וכרגע על פי בדיקה שלנו אזל מהמדפים).

אנחנו חושבים ש: ראשית, חשוב להזכיר שהמהלך הגאוני של חברת קוקה קולה יצא לדרך בתזמון בעייתי (צוק איתן) ולכן 'סבל' מחשיפה פחותה יחסית לגודל הרעיון וביצועו.

למרות זאת, המהדורה המוגבלת הצליחה לככב בבתים רבים בהם ביקרנו בשבועות האחרונים כשרובם החליטו שלא לזרוק את הבקבוקים המעוצבים והצבעוניים ולשמור אותם כמזכרת. גאוני כבר אמרנו?

ובנימה אישית – אם יש לכם בקבוקים שאתם לא צריכים, אתם יודעים לאן לשלוח, נכון? :)

איפה ניתן להשיג: בכל נקודות המכירה באריזות: 1.5 ליטר, 0.5 ליטר ובבקבוקי 350 מ"ל (במידה כמובן ותצליחו למצוא סטוק שטרם התחסל).

צילום: דן לב

 Nature Valley – חטיף חמאת בוטנים ושוקולד

סיפרו לנו ש: מותג חטיפי הדגנים Nature Valley משיק טעם חדש בקטגוריית השוקולד – Nature Valley crunchy בתוספת שוקולד וחמאת בוטנים.

החטיף החדש שייך לקטגוריית חטיפי הקראנצ'י – חטיפים במרקם פריך וייחודי, עשוי דגנים מלאים ומכיל ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. החטיף אינו  מכיל חומרים משמרים, צבעי מאכל וחומרי טעם מלאכותיים.

אנחנו חושבים ש: מדובר באחד החטיפים הטעימים שיצא לנו לטעום לאחרונה שמשלב בצורה נהדרת בין הטעמים המעט מלוחים של חמאת הבוטנים למתיקות המרירה של השוקולד. פרט לעובדה שקשה לאכול את החטיף מבלי ללכלך את הבית עם המון פירורים, בהחלט מדובר בחטיף שמתפקד מצוין גם כקינוח וגם כנשנוש.

רק הערה קטנה – אריזה כפולה (2 חטיפים דקים באריזת ניילון אחת) מהווה בעיה עבור אלה שמסתפקים בחטיף אחד ואז נאלצים לחשוב על פתרונות יצירתיים לשמירה על החטיף השני שנותר ללא אריזה.

כמה זה יעלה לכם: החטיף משווק באריזת 210 גרם הכוללת 10 חטיפים באריזות כפולות (כל אחת במשקל 42 גרם) במחיר 20 ₪.

איפה ניתן להשיג: במרכולים וברשתות השיווק

מאפים טבעוניים בביסקוטי

סיפרו לנו ש: קונדיטוריית ביסקוטי מבני-ברק משיקה קולקציה חדשה של מאפים וקינוחים טבעוניים. השפית רוסלה יצרה מבחר של עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים ללא חמאה, חלב או ביצים ונטולי מרגרינה ושמנות צמחיות. את השמנת והחלב המוכרים יחליפו מוצרים כדוגמת חלב סויה וקרם קוקוס, בעוד שאת מקומן של הביצים תופסות מחיות פרי טבעיות ובהן מנגו ותפוחים.

בין המוצרים שיימכרו בקולקציה החדשה, שתימכר במהלך הימים חמישי ושישי, ניתן למצוא: קראנץ שמרים שוקולד (44 ש"ח), רוגעלך במילוי קרם לוטוס כם שברי עוגיות לוטוס (4 ש"ח ליחידה), עוגיות חלבה עם טחינה (36 ש"ח לקופסה), עוגה בחושה של פירות קיץ עם מחית מנגו מעוטרת בפירות טריים (68 ש"ח), פנפורטה – חטיף איטלקי מסורתי במילוי אגוזים, שקדים ופירות יבשים (15 ש"ח), קוביות קרם חלבה וקוביות טראפלס שוקולד על בסיס שכבת שוקולד פריכה (39 ש"ח לקופסה).

אנחנו חושבים ש: לפני שנגיע לקולקציה החדשה, למי מכם שלא מכיר את קונדיטורית ביסקוטי, אנחנו מפצירים בכם לקפוץ למקום שמייצר את הקינוחים והמאפים הכי טובים שיצא לנו לטעום, ויצא לנו לא מעט.

הקינוחים הטבעוניים החדשים, שהצליחו להפתיע לטובה, מצטרפים לשלל המתוקים האיכותיים בקונדיטוריה וממשיכים את הקו הטבעוני שתפס מאוד בשנים האחרונות.

מתוך הקולקציה החדשה, אהבנו במיוחד את ריבועי הטראפלס עם התחתית הפריכה שהיו פשוט מושלמים, מצד אחד נמסים בפה ומצד שני הפתיעו עם מרקם קראנצ'י בתחתית. עוגיות טחינה שנדמה שגם הופחת בהן הסוכר לצד מרקם מעט מהודק יותר מעוגיות טחינה שמתפרקות בשנייה, ועוגה בחושה עם פירות קיץ שהצליחה לקצור מחמאות ואף אחד מהטועמים (שלא ידע על העדר מוצרי החלב והביצים) לא עלה על כך שמדובר בקינוח טבעוני.

פחות אהבנו את הרוגעלך שלא היו מספיק רכים וקוביות קרם החלבה שהשאירו בפה מעין טעם לוואי.

איפה ניתן להשיג: הירקון 67 א.ת בני ברק. טלפון – 035704015

 צילום: בועז לביא

גלידות טבעוניות בגלידריית אייסברג

סיפרו לנו ש: רשת גלידריות אייסברג משיקה את התפריט הטבעוני (שגם מתאים לרגישים ללקטוז) לקיץ 2014. הגלידות והקינוחים נעשים בייצור עצמי ורק מחומרים טבעיים וכולל 18 טעמי גלידה, שייקים, קינוח טבעוני ועוד קינוחים שיושקו בהמשך.

טעמי הגלידה כוללים ארבעה טעמים על בסיס חלב אגוזי לוז, חלב אורז, חלב שקדים וחלב קוקוס:  גלידת שקדים וחלבה, גלידת שוקולד מריר עם אגוזי לוז, גלידת פירות יער ווניל וגלידה על בסיס חלב קוקוס עם צ'אטני מנגו ולימון.

בנוסף, 14 טעמי הסורבה שהכילו ביצים אך נחשבו כפרווה, הפכו אף הם לטבעוניים. בינהם: סורבה מנגו, סורבה נקטרינה, לימונענע, סורבה מלון ואננס ועוד.

אנחנו חושבים ש: 4 טעמי הגלידה החדשים נטעמו על ידי 5 נסיינים כאשר אף אחד מהם לא הצליח לזהות שמדובר בגלידה טבעונית. פה אחד קבעו הטועמים כי השוקולד היה עשיר וקטיפתי, וניתן היה להרגיש כי מדובר בשוקולד מרוכז ומצוין שלא השאיר טעם של כבדות כשלצידו כיכבה גם גלידת פירות יער, סופר מרעננת וקלילה, עם טעמים חמצמצים ומתיקות עדינה.

לגבי גלידת צ'אטני מנגו ולימון, פחות אהבנו את העובדה שמדובר במעין ריפל של הצ'אטני (שיוש של הצ'אטני בתוך הגלידה) ולא בערבוב אחיד שלו עם גלידת הקוקוס.

בשורה התחתונה – הגלידה מוצלחת מאוד, מותירת תחושה קלילה ומרעננת ולא נופלת בטעמה מאחיותיה החלביות.

כמה זה יעלה לכם: 16 ₪ לכדור, 20 ₪ ל-2 כדורים ו-26 ₪ ל-3 כדורים.

איפה ניתן להשיג: בסניפי רשת אייסברג

גורמה בצנצנת – Spices

סיפרו לנו ש: קרפצ'יו כמהין, ארטישוק בחומץ וקונפיטורת פלפלים, מנות הגורמה שכיכבו במסעדות השף נכנסות הביתה. רשת ספייסז (spices) משיקה סדרת מוצרי גורמה בצנצנת.

בצנצנת קרפצ'יו הכמהין תמצאו פרוסות דקיקות של פטריות כמהין שחורות, שרויות במלח שניתן להשתמש כתוספת לתבשילים שונים כמו מנות פסטה, בשר, כריכים וסלטים.

בצלצלי הפנינה מזן בורטן, מגיעים קלופים במשרה של יין לבן, שמן חמניות וחומץ ומומלץ לשלב אותם כתוספת לסלט, לצד מנות קרות שונות וכן לצד משקאות חריפים. מוצר גורמה נוסף הוא הפלפלים האדומים והצהובים שצרובים ומושרים בחומץ בן יין ושמן חמניות המייצרים טעם חמוץ מתוק. הפלפלים מוכנים להגשה כמנת פתיחה, אנטי-פסטי, או כתוספת לסלט ולהכנת סנדוויצ'ים בוטיקיים.

הסדרה מציעה גם קונפיטורת פלפלים מיוחדת, וארטישוק בשמן וחומץ שמיובא מאיטליה בטעם עדין של כמהין וניתן להגישו היישר מהצנצנת או להוסיפו לפיצה או פסטה.

אנחנו חושבים ש: מתוך סדרת המוצרים החדשה טעמנו את הארטישוק בשמן וחומץ וממרח פסטו עם צנוברים וקשיו (שניהם מיוצרים באיטליה).

הארטישוק התגלה כהפתעה טעימה במיוחד ששילבה רבעי ארטישוק עם חמיצות עדינה ושמן מתובל. ניסינו את הארטישוק בפלטת אנטיפסטי וגם בפוקאצ'ה והוא בהחלט הצליח לככב ולהתחסל בשניות. ויש לנו גם טיפ: בסיום השימוש, ישאר לכם בצנצנת לא מעט שמן מתובל, מומלץ לשמור גם אותו ולשדרג באמצעותו מאפים כמו פוקצ'ות, לחמניות ואפילו סלטים (במקום שמן זית).

גם ממרח הפסטו שנטעם היה מצוין, ונטחן בדיוק למידה הנכונה שלא הופכת את הצנוברים והקשיו לממרח אלא מותירה שבבים קטנים ופריכים שמוסיפים מאוד למרקם. ומילה לגבי המחיר, למרות שנדמה שמדובר במחיר גבוה (27.90 ש"ח), בפועל הממרח החזיק אצלנו המון זמן וכיכב בלא מעט מנות ורטבים (נסו להוסיף כפית אחת ממנו ל-1/2 מיכל שמנת מתוקה ותקבלו רוטב נהדר לפסטה), כך שבשורה התחתונה הממרח שווה את הכסף. תוסיפו לכך את העובדה שהפסטו מאוד עשיר ואין צורך להשתמש בכמות גדולה כדי לשדרג מנות ותגלו שצנצנת אחת מספיקה ללא מעט זמן.

כמה זה יעלה לכם: 19.90-64.90 ש"ח

איפה ניתן להשיג: ניתן להשיג בסניפי רשת Spices

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: