קינוח איטלקי קלאסי, שתמיד מצליח – טירמיסו שניתן להכין כעוגה או בכוסות אישיות

בלוגי האוכל של הארץ בלוגים:
דובדבנים - הבלוג של אורה קורן
מעבדת מזון - הבלוג של עדי עמנואל
דובדבנים - הבלוג של אורה קורן
מעבדת מזון - הבלוג של עדי עמנואל

מתכונים אחרונים מאת haaretzblogs (צפו בכולם...)
- ארוחת בוקר על טורטיה ביתית - 31 ביולי 2018
- פשטידת גבינות וסלמון מעושן - 4 באוגוסט 2014
- פסטיה עוף וצנוברים - 22 ביולי 2014
- ורשאן פירות יער - 10 במרץ 2014
- מרק ארטישוק ירושלמי - 9 במרץ 2014
