רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - כבד קצוץ

כבד קצוץ

השף הפשוט קובי פרידמן מכין ממרח כבד קצוץ, שאין דבר כזה ערב פסח בלעדיו. מושלם גם לסתם יום של חול

למתכון המלא גללו למטה.

קוצצים 5 בצלים דק ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.


מוסיפים לבצלים 600 גרם כבד ומטגנים על אש נמוכה עד שהכבדים עשויים. נזהרים לא לייבש את הכבדים.


מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
אחרי 3 שעות מוציאים מהמקרר ומכניסים למעבד מזון עם כף פלפל שחור גרוס, מלח לפי הטעם ו-5 ביצים קשות קרות. מרסקים בפולסים עד שמתקבל מרקם חלק.

מצרכים:

5 בצלים
600 גרם כבד
כף פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
5 ביצים קשות קרות

אופן ההכנה: 

קוצצים את הבצלים דק ומטגנים עד הזהבה פלוס עוד קצת.
מוסיפים לבצלים את הכבד ומטגנים על אש נמוכה עד שהכבדים עשויים. נזהרים לא לייבש את הכבדים.
מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
אחרי 3 שעות מוציאים מהמקרר ומכניסים למעבד מזון עם פלפל שחור, מלח וביצים קשות. מרסקים בפולסים עד שמתקבל מרקם חלק.

בדף הפייסבוק שלי תוכלו למצוא עוד המון מתכונים טעימים, פשוטים וכשרים לפסח. מוזמנים להיכנס, לעשות לייק ולהתחיל לבשל איתי.

 

kobyfridman

kobyfridman

בן 62, יליד רחובות, בשלן ושף כ-40 שנה. כל המתכונים הם קיבוץ גלויות ישראלי, פשוטים וטעימים לכל מטבח ביתי ולכל בני המשפחה, ילדים כגדולים. המטבח משולב במרכיבים בהישג יד - ירקות, פירות, קטניות, פסטות ובשרים. רוב המתכונים צמחוניים וטבעוניים.בעל הבלוג "קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם" שבו למעלה מ1700 מתכונים ואלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, "כנסו הירשמו לייקו ותיהנו מעדכונים טיפים מענה על שאלות חידושים והפתעות".
kobyfridman
kobyfridman

מתכונים אחרונים מאת kobyfridman (צפו בכולם...)

kobyfridman
koby2216874@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: