רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - לחם ומאפים - כיסונים במילוי תרד, תפוחי אדמה וגבינה צהובה

כיסונים במילוי תרד, תפוחי אדמה וגבינה צהובה

Pascal Perez Rubin
Pascal Perez Rubin

בשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר.
בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il

בצק קל להכנה, שלא זקוק להתפחה, במילוי תרד, תפו"א וגבינה צהובה. וכן, אפשר לגוון עם המילוי

Pascal Perez Rubin

Pascal Perez Rubin

שפית-קונדיטורית
Pascal Perez Rubin
Pascal Perez Rubin

מתכונים אחרונים מאת Pascal Perez Rubin (צפו בכולם...)

Pascal Perez Rubin

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: