בצק קל להכנה, שלא זקוק להתפחה, במילוי תרד, תפו"א וגבינה צהובה. וכן, אפשר לגוון עם המילוי

Pascal Perez Rubin
שפית-קונדיטורית
בשלנית, אופה, עיתונאית אוכל, מתכונאית. יועצת קולינרית ומפתחת מתכונים לתעשיה. מחברת ספרי בישול, כולם רבי מכר.
בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il
בעלת פורטל קולינרי www.pascalpr.co.il

מתכונים אחרונים מאת Pascal Perez Rubin (צפו בכולם...)
- עוגת גבינה קלילה - 3 ביוני 2019
- עוגיות פרח - 17 במאי 2019
- פרופיטרול - 19 בפברואר 2019
- חומוס ירקרק עם תוספות כיפיות - 11 בפברואר 2019
- עוגת מייפל בחושה - 7 בפברואר 2019
