רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - יום העצמאות - כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים בתנור, מזוגגות ברוטב ברביקיו וסילאן. מגישים עם אורז, פירה או צ'יפס (ניתן להכין גם על האש בפיקניק)

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

(5 מנות)

מצרכים ל-5 מנות:
15 כנפי עוף, נקיות וחצויות
מעט שמן זית לזילוף
מלח ופלפל

לזיגוג:
5 כפות רוטב ברביקיו דבש
6 כפות סילאן
3 כפות סוכר חום
10 שיני שום
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן קנולה
2 כפות מים
2 כפות לימון טרי סחוט
1כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:
• מחממים את התנור ל-200 מעלות.
• משמנים קלות תבנית אפייה ומניחים את הכנפיים. מתבלים במעט מלח ופלפל ומזלפים שמן זית. צולים בתנור במשך 20 דקות.
• בינתיים מערבבים בקערה את כל החומרים לזיגוג עד לקבלת תערובת אחידה.
• מוציאים את הכנפיים מהתנור ויוצקים מעליהם את הזיגוג, מכניסים שוב לתנור ל-180 מעלות וצולים עוד 30-40 דקות כאשר מידי פעם חשוב להפוך ולצפות בזיגוג את הכנפיים על מנת שייצלו משני הצדדים. מגישים חם.

המתכון באדיבות חברת היינץ.
צילום: כפיר חרבי

מחפשים עוד מתכונים לכנפיים? נסו את אלה:
כנפיים על האש ברוטב ברביקיו
כנפיים ברוטב סויה, דבש ושום
כנפיים בתנור עם צ'יפס בטטה

תגובה אחת

  1. רוטב ברביקיו ושמן זית? לבטח לא התכוונת…..

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: