רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - יום העצמאות - כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים ברוטב ברביקיו

כנפיים בתנור, מזוגגות ברוטב ברביקיו וסילאן. מגישים עם אורז, פירה או צ'יפס (ניתן להכין גם על האש בפיקניק)

(5 מנות)

מצרכים ל-5 מנות:
15 כנפי עוף, נקיות וחצויות
מעט שמן זית לזילוף
מלח ופלפל

לזיגוג:
5 כפות רוטב ברביקיו דבש
6 כפות סילאן
3 כפות סוכר חום
10 שיני שום
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן קנולה
2 כפות מים
2 כפות לימון טרי סחוט
1כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן הכנה:
• מחממים את התנור ל-200 מעלות.
• משמנים קלות תבנית אפייה ומניחים את הכנפיים. מתבלים במעט מלח ופלפל ומזלפים שמן זית. צולים בתנור במשך 20 דקות.
• בינתיים מערבבים בקערה את כל החומרים לזיגוג עד לקבלת תערובת אחידה.
• מוציאים את הכנפיים מהתנור ויוצקים מעליהם את הזיגוג, מכניסים שוב לתנור ל-180 מעלות וצולים עוד 30-40 דקות כאשר מידי פעם חשוב להפוך ולצפות בזיגוג את הכנפיים על מנת שייצלו משני הצדדים. מגישים חם.

המתכון באדיבות חברת היינץ.
צילום: כפיר חרבי

מחפשים עוד מתכונים לכנפיים? נסו את אלה:
כנפיים על האש ברוטב ברביקיו
כנפיים ברוטב סויה, דבש ושום
כנפיים בתנור עם צ'יפס בטטה

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

תגובה אחת

  1. רוטב ברביקיו ושמן זית? לבטח לא התכוונת…..

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: