רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - כנפיים ברוטב שזיפים, צ'ילי מתוק וסויה

כנפיים ברוטב שזיפים, צ'ילי מתוק וסויה

כנפיים צלויות ומתוקות-חריפות בדיוק כמו שכולם אוהבים – הכי קל להכנה, הכי טעים שיש והכי כיף להגיש עם אורז לבן

מצרכים:
קילו כנפיים, מנוקות היטב
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס רוטב שזיפים אסיאתי
רבע כוס קטשופ או כל רוטב עגבניות אחר (ברילה, סלסלה מקסיקנית)
כפית רוטב צ'ילי חריף (אופציונלי)
שומשום קלוי ובצל ירוק לעיטור

אופן הכנה:
– בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכנפיים, משרים לחצי שעה (אפשר גם ללילה במקרר).
– צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה עד להשחמה.
– מפזרים שומשום ובצל ירוק.
– מגישים עם אורז לבן או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים