רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - עוף - כנפיים ברוטב שזיפים, צ'ילי מתוק וסויה

כנפיים ברוטב שזיפים, צ'ילי מתוק וסויה

כנפיים צלויות ומתוקות-חריפות בדיוק כמו שכולם אוהבים – הכי קל להכנה, הכי טעים שיש והכי כיף להגיש עם אורז לבן

בת-חן דיאמנט

שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.

מצרכים:
קילו כנפיים, מנוקות היטב
רבע כוס רוטב סויה
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
רבע כוס רוטב שזיפים אסיאתי
רבע כוס קטשופ או כל רוטב עגבניות אחר (ברילה, סלסלה מקסיקנית)
כפית רוטב צ'ילי חריף (אופציונלי)
שומשום קלוי ובצל ירוק לעיטור

אופן הכנה:
– בקערה מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים על הכנפיים, משרים לחצי שעה (אפשר גם ללילה במקרר).
– צולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כשעה עד להשחמה.
– מפזרים שומשום ובצל ירוק.
– מגישים עם אורז לבן או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

2 תגובות

  1. האם המרינדה מתאימה גם לכנפיים על האש?

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: