לחם במילוי תרד וגבינה מלוחה או עגבניות וזיתים צפו במתכון המלא מאת: oracoren בתאריך: 16 בספטמבר 2014 קטגוריות: לחם ומאפים, מאפים מלוחים צפיות: 3122 2 באגט באגטים לחם במילוי תרד לחם ממולא מאפה במילוי תרד Report this Image - דווח על תמונה זו כמה שמכינים ממנו זה אף פעם לא מספיק. לחם, בצורת באגט, במילוי תרד ופטה או עגבניות וזיתים לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותFacebookמתכונים אחרוניםצרו קשר oracorenעתונאית כלכלית ובלוגרית אוכל. oracoren מתכונים אחרונים מאת oracoren (צפו בכולם...) ניוקי כמהין - 25 באפריל 2018 גפילטע פיש - 29 במרץ 2018 סלט קיסר עם סלמון וערמונים - 23 במרץ 2018 לזניה מבצק שמכינים לבד - 4 בספטמבר 2017 מה עושים עם המצה שנשארה? לביבות ירק עסיסיות - 19 באפריל 2017 ora.coren@themarker.com tweet שתף