חותכים ירקות שאוהבים ומניחים בתבנית, מכסים בבלילה שמכינים ב-2 דקות ואופים. רוצו להכין!

strauss group
שטראוס שלי at שטראוס

מתכונים אחרונים מאת strauss group (צפו בכולם...)
- דלורית במילוי אורז וירקות - 2 במרץ 2015
- מאפה שמרים מקמח מלא במילוי ירקות קלויים - 26 בפברואר 2015
- סלמון ברוטב טחינה עם אורז מלא - 23 בפברואר 2015
- מאפינס ירקות ב-5 דקות - 19 בפברואר 2015
- סלט קינואה עם בייבי קייל ואפונה - 17 בפברואר 2015

שלום
אני רוצה להכין עם ברוקולי ויש לי ברוקולי קפוא. האם צריך להפשיר לפני? האם צריך לבשל אותו לפני?