רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - ממתקים - מיני קרמבו עם מוס שקולד

מיני קרמבו עם מוס שקולד

מתכון מעולה למיני קרמבו עם מוס שוקולד לבן וציפוי מבריק של שוקולד מריר או חלב. תענוג מתוק!

לבסיס:
15 עוגיות אוראו (חצויות ל-2) או עוגיות חמאה עגולות

לקרם:
250 גרם שוקולד לבן (אם רוצים קרם חום אפשר שוקולד חלב)
2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה

לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב/מריר/לבן
2 כפות שמן

אופן הכנה:
• מתחילים עם הכנת הקרם (דורש 4 שעות קירור): מביאים לרתיחה מיכל אחד של שמנת מתוקה ושופכים על השוקולד הלבן, מחכים דקה ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין, מכניסים למקרר ל-4 שעות (אין קיצורי דרך).
• אחרי 4 שעות של קירור מוציאים את הקרם מהמקרר ומוסיפים את מיכל השמנת שנותר, מקציפים עד לקצפת חזקה ויציבה, מעברים לשקית זילוף.
• מחלקים את עוגיות האוראו ל-2 ומפזרים על משטח העבודה, מזלפים מעל כל עוגיה קרם בצורת ספירלה ומכניסים למקרר לשעה נוספת עד שהקרם קפוא.
• ממיסים שוקולד במיקרוגל ואחרי שהוא נמס לחלוטין מוסיפים שמן. מערבבים עד שהקרם מבריק ומעבירים לכלי צר וארוך שנוכל לטבול בתוכו את הקרמבו.
• מצפים כל קרמבו (השוקולד יתקשה תוך שניות).
• שומרים במקפיא ומוציאים כמה דקות לפני ההגשה.

מתכון וצילום: אסנת אלגוסי

הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבו

osnat algosi

osnat algosi

osnat algosi

מתכונים אחרונים מאת osnat algosi (צפו בכולם...)

osnat algosi

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: