רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי עדות - ממליגה רומנית

ממליגה רומנית

3 מצרכים, 2 שלבי הכנה ויש לכם ממליגה רומנית שניתן להגיש עם שמנת חמוצה, גבינה בולגרית ואפילו עם ריבה ביתית

רומני אמיתי כמו בעלי יכול לא לאהוב ממליגה, רומני זה מקצוע והוא נולד עם כשרון טבעי. אנשים כמוני צריכים לעבור את מבחן הממליגה וכך זה נעשה3

מצרכים לממליגה רומנית קטנה 4-5 מנות:
1 ו-3/4 כוסות קמח תירס
1/4 כוס סולת
כפית מלח
4 כוסות מים

אופן הכנה:
– מניחים הכל יחד בסיר ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מתגבשת לגוש מוצק שנפרד מהדפנות ומהקרקעית.
– מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינה בולגרית, חמאה מומסת, שמנת חמוצה, ריבה טובה, או נזיד בשר.
– רוצים לחתוך את הממליגה לריבועים? מעבירים את הממליגה לאחר הבישול לתבנית מרובעת וממתינים מעט עד שהיא תתייצב.
– חותכים עם סכין ומגישים.

 

מתכון וצילום: אפרת מוסקוביץ
לעוד מתכונים מעולים של אפרת הכנסו לבלוג "איך להרשים את חמותך"

leharshim

leharshim

בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!
leharshim
leharshim

מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

leharshim
yy91011@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: