רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק מינסטרונה עם שעועית

מרק מינסטרונה עם שעועית

מרק עשיר בטעמים וירקות, עם תפוחי אדמה ושעועית ולבנה. רוצים לשדרג? אפשר להוסיף גם פסטה קצרה או פפריקה חריפה

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים:
2 כפות שמן זית
2 גזר, חתוך לקוביות
גבעול סלרי, קצוץ
כרישה, חתוכה לטבעות דקות
בצל לבן, קצוץ לקוביות
כוס שעועית לבנה (אפשר סנפרוסט) אם משתמשים ביבשה, יש להשרותה ולבשלה עד ריכוך
כפית רסק עגבניות
1/2 כפית פפריקה מתוקה
2 תפוחי אדמה, חתוך לקוביות
זוקיני, חתוך לקוביות
מלח ופלפל לבן

אופן הכנה:
• מבשלים תפוח אדמה אחד ומועכים לפירה.
• בסיר עם מעט שמן זית מאדים בצל, כרישה, גזר וסלרי במשך מספר דקות.
• מוסיפים ליטר מים ואת השעועית, רסק ופפריקה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם והגזר רך.
• מוסיפים  עוד מים, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.
• מוסיפים תפוח אדמה חתוך לקוביות ופירה.
• כאשר תפוח האדמה מתרכך, מוסיפים זוקיני, מבשלים כ-5 דקות נוספות (עד שהזוקיני מתרכך מעט) ומכבים את האש.

המתכון באדיבות רשת בתי האוכל האיטלקי "טרנטינו".

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק ירקות סמיך ומשביע
מרק קרם חצילים וערמונים
מרק סולת

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: