רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק מינסטרונה עם שעועית

מרק מינסטרונה עם שעועית

מרק עשיר בטעמים וירקות, עם תפוחי אדמה ושעועית ולבנה. רוצים לשדרג? אפשר להוסיף גם פסטה קצרה או פפריקה חריפה

מצרכים:
2 כפות שמן זית
2 גזר, חתוך לקוביות
גבעול סלרי, קצוץ
כרישה, חתוכה לטבעות דקות
בצל לבן, קצוץ לקוביות
כוס שעועית לבנה (אפשר סנפרוסט) אם משתמשים ביבשה, יש להשרותה ולבשלה עד ריכוך
כפית רסק עגבניות
1/2 כפית פפריקה מתוקה
2 תפוחי אדמה, חתוך לקוביות
זוקיני, חתוך לקוביות
מלח ופלפל לבן

אופן הכנה:
• מבשלים תפוח אדמה אחד ומועכים לפירה.
• בסיר עם מעט שמן זית מאדים בצל, כרישה, גזר וסלרי במשך מספר דקות.
• מוסיפים ליטר מים ואת השעועית, רסק ופפריקה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם והגזר רך.
• מוסיפים  עוד מים, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל.
• מוסיפים תפוח אדמה חתוך לקוביות ופירה.
• כאשר תפוח האדמה מתרכך, מוסיפים זוקיני, מבשלים כ-5 דקות נוספות (עד שהזוקיני מתרכך מעט) ומכבים את האש.

המתכון באדיבות רשת בתי האוכל האיטלקי "טרנטינו".

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק ירקות סמיך ומשביע
מרק קרם חצילים וערמונים
מרק סולת

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: