רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק קרם פלפלים ועגבניות

מרק קרם פלפלים ועגבניות

מרק פלפלים קלויים ועגבניות, סמיך וקרמי בזכות שמנת מתוקה, שמגישים עם קרוטונים. מנה של מסעדה אצלכם בבית

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים:
10 פלפלים אדומים
4 עגבניות
1 בצל
3 כפות שום, כתוש
כף אורגנו
2 ענפי פטרוזיליה
כף טימין
מלח ופלפל
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• שוטפים ומנקים את הפלפלים האדומים מזרעים. צולים בתנור עד שהם מרככים. קולפים ומניחים בצד.
• בסיר מרק, מטגנים את שאר המצרכים (פרט לשמנת המתוקה) עד ליצירת ממרח.
• מוסיפים את הפלפלים ומים שיגיעו ל-3 ס"מ מעל המצרכים שבסיר.
• מרתיחים ושומרים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
• מוסיפים שמנת ומרתיחים שוב.
• מוציאים את הפטרוזיליה, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול.

המתכון באדיבות שף מסעדת ננה – אחד העם 1 תל אביב (נוה צדק).

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק אורז ועשבי תיבול
מרק ארטישוק ירושלמי
מרק פלפלים קלויים

 

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: