רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מרקים - מרק קרם פלפלים ועגבניות

מרק קרם פלפלים ועגבניות

מרק פלפלים קלויים ועגבניות, סמיך וקרמי בזכות שמנת מתוקה, שמגישים עם קרוטונים. מנה של מסעדה אצלכם בבית

מצרכים:
10 פלפלים אדומים
4 עגבניות
1 בצל
3 כפות שום, כתוש
כף אורגנו
2 ענפי פטרוזיליה
כף טימין
מלח ופלפל
200 מ"ל שמנת מתוקה

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל-200 מעלות.
• שוטפים ומנקים את הפלפלים האדומים מזרעים. צולים בתנור עד שהם מרככים. קולפים ומניחים בצד.
• בסיר מרק, מטגנים את שאר המצרכים (פרט לשמנת המתוקה) עד ליצירת ממרח.
• מוסיפים את הפלפלים ומים שיגיעו ל-3 ס"מ מעל המצרכים שבסיר.
• מרתיחים ושומרים על אש נמוכה במשך 30 דקות.
• מוסיפים שמנת ומרתיחים שוב.
• מוציאים את הפטרוזיליה, טוחנים, מסננים ומתקנים תיבול.

המתכון באדיבות שף מסעדת ננה – אחד העם 1 תל אביב (נוה צדק).

מחפשים עוד מתכונים למרקים? נסו את אלה:
מרק אורז ועשבי תיבול
מרק ארטישוק ירושלמי
מרק פלפלים קלויים

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: