רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - נתחי אסאדו בבירה שחורה

נתחי אסאדו בבירה שחורה

נתחי אסאדו בבירה שחורה, כמה שעות בתנור ויש לכם ארוחה מושלמת

tbitay
שמי תותי,

ביום יום אני באה מתחום החינוך,

אוהבת את זה מאד

ובמיוחד את הקטנטנים שמחכים לי כל יום בכיתה עם חיבוק :)



אני אוהבת לשחק במטבח.. לאכול. לבשל. לאפות.

נהנית ביותר מהחיוך שמגיע עם הביס הראשון,

וממראה הצלחת הריקה..
tbitay

מתכונים אחרונים מאת tbitay (צפו בכולם...)

tbitay

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: