רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - חנוכה - סופגניות קלאסיות לחנוכה

סופגניות קלאסיות לחנוכה

במקום לקנות מכינים בקלות בבית – מתכון מושלם לסופגניות רכות ויפהפיות שממלאים בכל ריבה או ממרח שאוהבים ומפדרים באבקת סוכר

איך אפשר בלי סופגניות רכות ושמנמנות בחנוכה? אז קדימה, רוצו למטבח ותתכוננו לריח הממכר שיתפשט בבית.

מתכון וצילום: קונדיטורית מיכל קהנדלקר

סופגניות קלאסיות

מצרכים:
1 קילו קמח מנופה
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן
1 ו-1/2 כוסות מים
2 כפות תמצית וניל

לטיגון:
נייר אפיה
בקבוק שמן קנולה

אופן הכנה:
– מניחים את כל המצרכים בקערה ולשים במשך 8-10 דקות (ואפשר כמובן ללוש עם מיקסר מחובר לוו לישה).
– מכסים ומתפיחים במשך שעה.
– חותכים את הבצק לחתיכות במשקל של 55 גרם ועל משטח חלק מגלגלים בעזרת כף היד את הבצק לעיגול עגול וחלק.
– מניחים כל עיגול בצק על ריבוע של נייר אפיה ומתפיחים במשך כחצי שעה.
– במקביל מחממים שמן בסיר בקוטר 22 ס"מ עד שהוא מגיע לחום של 150 מעלות.
– מרימים את כדור הבצק יחד עם נייר האפייה ומכניסים אל תוך הסיר.
– מטגנים במשך שתיים וחצי דקות מכל צד.
– מוציאים את הסופגניות מהשמן ומניחים על נייר סופג. לאחר הצטננות מקשטים וממלאים בריבה שאוהבים.

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
קונדיטורית מיכל קהנדלקר

מתכונים אחרונים מאת קונדיטורית מיכל קהנדלקר (צפו בכולם...)

קונדיטורית מיכל קהנדלקר
michalkan32@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים