רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - סלט ברוקולי ובוטנים עם ארוגולה
סלט ברוקולי

סלט ברוקולי ובוטנים עם ארוגולה

צבעוני, בריא וטעים במיוחד – סלט ברוקולי עם רצועות בצל סגול, ארוגולה ובוטנים קלויים ברוטב צ'ילי וסויה. מתוך הספר "ירקות – 100 סלטים"

מצרכים:
1/2 ק"ג ברוקולי טרי
1/2 כוס בוטנים
מעט שמן לטיגון
מלח
1 בצל סגול קטן
צרור ארוגולה

לרוטב:
1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1/4 כוס רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום
2 כפות שמן קנולה או תירס

אופן הכנה:
• מפרידים את הברוקולי לגבעולים קטנים ומאדים מעל שושנת אידוי או במיקרוגל בשקית עם שתי כפות מים. כשהברוקולי רך אך שומר עדיין על צורתו מוציאים מהאידוי או מהשקית ומצננים.
• מטגנים את הבוטנים במעט שמן חם עד שהם מזהיבים. בוזקים מעל מעט מלח.
• קולפים ופורסים דק את הבצל, רצוי בעזרת מנדולינה או קולפן.
• בקערה גדולה מערבבים את מרכיבי הרוטב, מוסיפים את הברוקולי ומערבבים בעדינות, מוסיפים את הבצל, הארוגולה והבוטנים ומערבבים בעדינות.

המתכון מתוך ספרה החדש של אלינוער רבין "ירקות –  100 סלטים" בהוצאת קוראים.
צילום: קדם צלמים

>> הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו

מחפשים עוד מתכוני סלטים? נסו את אלה:
סלט פאטוש
סלט עדשים שחורות וחמוציות
סלט אבוקדו

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: