רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט כרובית צלויה
IMG_6406

סלט כרובית צלויה

סלט כרובית צלויה עם צ'ילי טרי, עלי טימין ורוטב עדין על בסיס לימון ושמן זית. נהדר כמנת פתיחה או ארוחה קלילה וטעימה

סלט עם שילוב טעמים ומרקמים – פריכות מהכרובית, חמיצות מהלימון, מליחות מהצלפים. תענוג אמיתי.

מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
כף עלי טימין טרי
2 כפות צלפים קטנים, קצוצים
1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
כף עלי זעתר טריים, קצוצים
1/2 צ'ילי ללא הגרעינים, קצוץ דק
כף שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן

אופן הכנה:
– מתבלים את הכרובית בשמן זית, טימין, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
– צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
– מערבבים את יתרת החומרים יחד עם הכרובית החמה.

הערות:
– במקום זעתר ניתן להשתמש בפטרוזיליה או כוסברה.
– אם אתם לא אוהבים צלפים ניתן לוותר עליהם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.
בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט
    משהו טעים - רחלי קרוט
  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר
  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים
    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית
  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר
  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר
    במטבח של מעייני - מעיין נדיר
  • חדש על המדף - החמישיה
    חדש על המדף - החמישיה
  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור
  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים
    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים