רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט כרובית צלויה

סלט כרובית צלויה

סלט כרובית צלויה עם צ'ילי טרי, עלי טימין ורוטב עדין על בסיס לימון ושמן זית. נהדר כמנת פתיחה או ארוחה קלילה וטעימה

בת-חן דיאמנט

שמי בת-חן ואני שפית במקצועי .
למדתי בישול בניו-יורק ועבדתי במסעדות בעולם.
אני מעבירה סדנאות בישול ואפייה.
חיה ונושמת את העולם המופלא של בישול ואפייה.
מזמינה אתכם ללמוד,לטעום ולחוות ביחד איתי סדנאות בישול ואפיה בסטודיו שלי במושב עין-ורד.
מוזמנים להיכנס לדף העיסקי שלי בפייסבוק : "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה.

סלט עם שילוב טעמים ומרקמים – פריכות מהכרובית, חמיצות מהלימון, מליחות מהצלפים. תענוג אמיתי.

מצרכים:
כרובית מפורקת לפרחים
כף עלי טימין טרי
2 כפות צלפים קטנים, קצוצים
1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות קטנות
כף עלי זעתר טריים, קצוצים
1/2 צ'ילי ללא הגרעינים, קצוץ דק
כף שמן זית
2-3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן

אופן הכנה:
– מתבלים את הכרובית בשמן זית, טימין, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
– צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
– מערבבים את יתרת החומרים יחד עם הכרובית החמה.

הערות:
– במקום זעתר ניתן להשתמש בפטרוזיליה או כוסברה.
– אם אתם לא אוהבים צלפים ניתן לוותר עליהם.

צילום ומתכון: בת-חן סטודיו לבישול ואפייה
רוצים ללמוד איך לאפות פוקצ'ות, איך להכין אוכל אסיאתי מעולה או איך לבשל בריא? הצטרפו לסדנאות המעולות של בת-חן

בת-חן דיאמנט
בת-חן דיאמנט

מתכונים אחרונים מאת בת-חן דיאמנט (צפו בכולם...)

בת-חן דיאמנט
batchen.diamant@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: