רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - ארוחת בוקר - סלט עדשים ויוגורט

סלט עדשים ויוגורט

סלט עדשים מרענן שמתפקד כארוחת ערב משביעה וטעימה. תוספת של יוגורט ושקדים קלויים ויש לכם מנה מעולה

מצרכים:
1 כוס עדשים שחורות
1 מיכל יוגורט
שן שום, קצוצה דק
חופן עלי נענע, שטופים וקצוצים
חופן עלי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים
קליפה מגורדת מ-1 לימון
1/3 כוס שקדים שלמים, קלויים במחבת יבשה וקצוצים גס
3 כפות שמן זית
מלח ים, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן הכנה:
• מניחים את העדשים בסיר, מציפים במים לגובה כ-10 ס"מ מעליהם ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ- 20 דקות. מסננים ומניחים בקערה.
• מוסיפים את יתר הרכיבים, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. את הסלט ניתן להגיש בטמפרטורת החדר או קר.

מתכון וצילום באדיבות נעמי אבליוביץ' לאתר השף הלבן – תנובה.

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? נסו את אלה:
סלט עגבניות צלויות
סלט כרוב ומלפפונים
סלט פסטה קר

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: