רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - קינוחים - עוגיות - עוגיות שוקולד ואגוזי מלך

עוגיות שוקולד ואגוזי מלך

8 דקות בתנור ויש לכם עוגיות שוקולד מושחתות מנוקדות באגוזי מלך (או כל אגוז אחר שאתם אוהבים)

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
45 גרם חמאה
4 ביצים
220 גרם (כוס + 2 כפות) סוכר
60 גרם (1/2 כוס פחות כף) קמח
10 גרם (שקית) אבקת אפיה
180 גרם אגוזי מלך
180 גרם שוקולד ציפס

אופן הכנה:
• מחממים תנור ל170 מעלות.
• מקציפים 4 ביצים שלמות עם סוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר.
• מחממים במיקרוגל את השוקולד המריר עם החמאה ומערבבים היטב, מאחדים עם תערובת הביצים ומערבבים לאחידות.
• מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאין גושים.
• מקפלים פנימה בעדינות רבה את האגוזים והשוקולד צ'יפס.
• מרפדים תבנית בניר אפייה, בעזרת שקיץ זילוף או 2 כפיות יוצרים גבהות קטנות במרווחים (העוגיות מתפשטות ומרחבות באפיה).
• אופים במשך 8 דקות בדיוק! מוציאים ומצננים לגמרי ורק אז מחלצים מתבנית האפיה.
• העוגיות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך שבוע.

מתכון וצילום: אסנת אלגוסי

הכנתם? יש לכם שאלות בקשר למתכון? רוצים לספר לנו איך יצא (אנחנו נשמח לשמוע)? כתבו בתגובות או בקבוצת הפייסבוק

osnat algosi

osnat algosi

osnat algosi

מתכונים אחרונים מאת osnat algosi (צפו בכולם...)

osnat algosi

תגובה אחת

  1. היי,
    איך שומרים מתכון באזור האישי, כמתכון מועדף???

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: