רק מערבבים בקערה ולתנור – מתכון מנצח לעוגת שוקולד פשוטה להכנה, אוורירית וטעימה

בישולי הוא בלוג מתכונים המתמקד באוכל ביתי ומכיל מתכונים הכתובים בגובה העיניים (כולל תמונות משלבי ההכנה). הבלוג מנוהל על ידי דנה רביב כל המנות הן מנות אמיתיות שדנה מכינה ומצלמת למשפחתה ולכן רמת הדיוק של המתכונים גבוהה מאוד.
התרשמו בעצמכם... לא תצטערו.
התרשמו בעצמכם... לא תצטערו.

מתכונים אחרונים מאת בישולי (צפו בכולם...)
- עוגת תפוחים בחושה - 29 באוגוסט 2016
- לחמניות מתוקות - 1 באפריל 2014
- עוגת פירות יבשים קלה להכנה - 16 בינואר 2014
- סופגניות ריקוטה - 21 בנובמבר 2013
- עוגת בננות עם שוקולד צ'יפס - 5 בנובמבר 2013

בעוגת שוקלד אפשר מיץ תפוזים במקום שמנת תודה לא אוכלת מוצרי חלב
היי נעמי, בכלליות את מוזמנת להשאיר תגובות בעמוד המתכון בבישולי (אני זמינה יותר שם). עבור עוגת שוקולד פרווה אני ממליצה לך להכין את המתכון שפרסמתי לעוגת שוקולד פרווה – http://www.bishuli.co.il/2013/06/02/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%94/