רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מתכונים ב-5 דקות - עוף קריספי במלח

עוף קריספי במלח

מתכון שהוא כל כך קל שמביך לקרוא לו מתכון. אחת הדרכים המנצחות להכין עוף שחום עם עור קריספי וזהוב

leharshim

אני מעצבת גרפית, יוצרת, מצלמת, אוכלת, לא דווקא בסדר הזה.
אני אוהבת ליצור אומנות שימושית או כזו שאוכלים אותה,
איך להרשים את חמותך - רוצים לדעת מי אני?
אני אוהבת לקרוא ועוד יותר אוהבת לאכול כשאני קוראת.
אני מטורפת על ספרי ילדים, מה אעשה כשהקטנה שלי תגדל?
כיף לי לטבוע באינטרנט – הספריה הגדולה של היקום.
יש לי מזל ענק לחיות בגולן, בין משורי הבזלת הפראיים שנותנים לי השראה.
אני מגדלת בעל וארבעה ילדים, אם אומנת לילדה מהממת עם תסמונת דאון, אה… ויש גם כמה בעלי חיים!

מצרכים:
עוף שלם
חצי קילו מלח גס

אופן הכנה:
– מחממים את התנור על גריל טורבו ל-200 מעלות.
– מניחים בתבנית עוף שלם שטוף ונקי.
– מפזרים בחופשיות מלח בישול גס מסביב לעוף. משתדלים שהעוף לא ייגע במלח.
– צולים בתנור במשך כשעה.
– המלח סופג את הנוזלים הניגרים מהעוף ובאורח פלא מעניק לו מליחות עדינה.
– צופים בעור של העוף משחים בתנור ומעלה שלפוחיות מתפצפצות ומתענגים.

ומה עם תוספת?
– מניחים בטטות שלמות בקליפה שטופה על ערימת מלח וצולים בתנור כשעה. גם כאן המלח מעניק לבטטות טעם מרוכז וחזק.

מתכון ותמונות: אפרת מהבלוג "איך להרשים את חמותך"
לפוסט המלא בבלוג הכנסו לכאן

leharshim

leharshim

בעלת הסטודיו at סטודיו אפרת
leharshim
leharshim

מתכונים אחרונים מאת leharshim (צפו בכולם...)

leharshim
yy91011@gmail.com

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: