עלי גפן במילוי אורז ותוספת משדרגת של שמיר. חייבים לנסות

מארק, גר ועובד בקליפורניה בשנים האחרונות. אוהב לבשל, אוהב לאכול, מנסה לאכול יותר בריא ומידי פעם משלב את כל האהבות האלה בבלוג שלי

מתכונים אחרונים מאת improvisingfood (צפו בכולם...)
- סלט עגבניות וגרגירי חומוס - 24 בפברואר 2014
- כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי - 9 בינואר 2014
- עלי גפן ממולאים - 9 באוגוסט 2013
- ריזוטו פטריות עם אורז שחור - 20 ביולי 2013
- גלילות עוף ויאטנמיות - 1 ביולי 2013
