רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - פאד סי יו – אטריות אורז מוקפצות עם בשר וברוקולי

פאד סי יו – אטריות אורז מוקפצות עם בשר וברוקולי

אטריות אורז רחבות, נתחי בשר, ברוקולי ורוטב מתקתק – כך תכינו מוקפץ תאילנדי מהיר

יובל
אוכל ובישול מהווים כנראה את העניינים המרכזיים בחיים שלי, למרות שאני עוסק בתחום שונה לחלוטין - אני מגיע מתחום הטכנולוגיה, ובישול תמיד היווה מין סוג של מדיטציה עבורי. וכשצירפתי לאהבה לאוכל את האהבה לכתיבה, נולד הבלוג... הבלוג נולד אחרי מאמץ גדול מאוד להוריד 25 ק"ג מהמשקל, למרות שלא הסכמתי לרגע לוותר על אוכל טעים. אפשרי? הרוב המכריע של המתכונים בבלוג מוכיח שאפשרי לחלוטין.
יובל
יובל

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: