פאי שוקולד טבעוני – ללא גלוטן וללא אפיה. תענוג שוקולדי שקשה לעמוד בפניו

בלוגרית אוכל טבעוני

מתכונים אחרונים מאת חיים וטעים - אורלי כהן (צפו בכולם...)
- ארטיק תפוח בננה (טבעוני) - 15 בספטמבר 2016
- עוגת גבינה טבעונית עם פירות יער - 11 בספטמבר 2016
- מוס לוטוס (פרווה) - 6 בספטמבר 2016
- עוגת ביסקוויטים של סבתא - 1 בספטמבר 2016
- צ'ילי (בלי) קרנה - 4 בינואר 2016

orly.cohen.b@gmail.com
ניתן להוסיף לשוקולד גם אגוזים או פקאנים?
הייתי ממליצה לטחון ולהוסיף אותם לבסיס, או לחילופין, לפזר על התחתית לפני מזיגת השוקולד.