רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - פירות יבשים במילוי עוף ובורגול

פירות יבשים במילוי עוף ובורגול

השף יוסי שטרית מלמד אתכם איך להכין מנה שמתאימה לט"ו בשבט או כשרוצים להרשים – פירות יבשים במילוי תערובת של עוף ובורגול

מצרכים ל-6 מנות:
20 תאנים מיובשות, שהושרו במים פושרים במשך 10 דקות
20 משמשים מיובשים, שהושרו במים פושרים במשך 10 דקות

למילוי:
1/2 קילו פרגיות טחונות (אפשר להחליף גם בעוף או טלה)
1/4 כוס בצל ירוק, פרוס דק
1/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
1/2 כוס בורגול, שהושרה חצי שעה במים עד שהתרכך
1/4 כוס צנוברים, קלויים
מלח
פלפל שחור

לרוטב:
400 מ"ל (2 כוסות) ציר עוף
3 כפות רכז רימונים
3 כפות דבש חרובים (או דבש רגיל)

אופן הכנה:
• מניחים בקערה את כל חומרי המילוי, מתבלים ומערבבים היטב.
• חורצים בכל משמש ותאנה חריץ עמוק וממלאים בתערובת המילוי. מניחים את הפירות הממולאים בסיר רחב.
• יוצקים על התאנים והמשמשים הממולאים שבסיר את ציר העוף, כך שיגיע למחצית גובה הפירות.
• יוצקים לסיר את הדבש ורכז הרימונים, מתבלים במלח ובפלפל ומביאים לרתיחה.
• מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך כ-40 דקות.

המתכון באדיבות השף יוסי שטרית לסוגת.

מחפשים עוד מתכונים לממולאים? נסו את אלה:
פלפלים ממולאים באורז ובשר
עלי גפן ובצלים ממולאים
תפוחי אדמה במילוי פטריות

 

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: