רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות
פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות

פסטה ברוטב יוגורט ועגבניות

עונת הקיץ היא הזדמנות נהדרת להכין פסטה עם רטבים קלילים כמו זה שלפניכם. רק לערבב את היוגורט, העגבניות והתרד ולהגיש עם הפסטה

מצרכים:
חבילת פסטה קצרה
300 גרם יוגורט כבשים
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום
200 גרם עלי תרד שטופים
2 עגבניות אדומות ובשלות
כף גבינת פקורינו מגורדת
מלח ופלפל

אופן הכנה:
• מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
• במקביל, מערבבים בקערה גדולה את היוגורט ושמן הזית, כותשים לתוך היוגורט את השום.
• דקה לפני סיום בישול הפסטה מוסיפים את עלי התרד. ומסננים.
• מרסקים את העגבניות בפומפייה גסה, מערבבים עם מעט שמן זית, פקורינו, מלח ופלפל.
• מגישים את הפסטה והתרד בטמפרטורת החדר עם רוטב היוגורט ורסק העגבניות.

המתכון באדיבות השף מנה שטרום לחברת טומין ת.ג.ע. יבואנית פסטה לה מוליזנה (במנה נעשה שימוש בפסטה "לה מוליזנה" ניוקי סרדו מספר 27).
צילום: שובל אביטוב

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה:
פסטה עם ירקות מוקפצים
פסטה עם רצועות עוף
פסטה עם כדורי עוף ברוטב עגבניות

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: