רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - פסטרמה ושעועית ירוקה עם בטטות

פסטרמה ושעועית ירוקה עם בטטות

ארוחה מהירה וקלילה עם מצרכים שיש לכל אחד בבית – רצועות פסטרמה ושעועית ירוקה מוקפצות בשמן זית ושום לצד בטטות צלויות

מצרכים (ל-6 מנות):
3 בטטות בינוניות
300 גרם שעועית ירוקה
250 גרם פסטרמה מקסיקנית (או כל פסטרמה שאוהבים) חתוכה לרצועות
4 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל

אופן הכנה:
• שוטפים את הבטטות ומנקים היטב את הקליפה, להסרת שאריות ליכלוך.
• חותכים את הבטטות בקליפתן לקוביות גדולות בגודל 3X3 ס"מ ומעבירים לקערה. מתבלים במלח ופלפל, מזלפים 2 כפות שמן זית ומערבבים היטב.
• מניחים בתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור חם בגובה 200 מעלות למשך 25 דקות.
• מרתיחים מים בסיר ולאחר רתיחה מכניסים את השעועית ל-3 דקות להמשך בישול ברתיחה. מוציאים ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח (להפסקת הבישול).
• למחבת חמה מוסיפים 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הפסטרמה, שום ומערבבים היטב. מוסיפים את השעועית ומקפיצים למשך 4 דקות.
• מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון.
אופן הגשה: מניחים את הבטטות על צלחת ולצידם מוסיפים את השעועית והפסטרמה.

המתכון באדיבות השף עומרי בן פרז לחברת "עוף טוב".
צילום:
מורג ביטן.

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לארוחת צהריים? נסו את אלה:
מאפה פילו במילוי בשר
טבית – עוף במילוי אורז
נתחי עוף בתפוזים

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: