רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בריאות ודיאטה - צ'אטני בצל מתוק

צ'אטני בצל מתוק

צ'אטני בצל מתקתק נפלא במיוחד. מגישים עם קרקרים וגבינות ומתענגים על כל ביס

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים:

2 בצלצלי שאלוט
בצל בינוני
פלפל אדום או כתום (מתוק)
פלפל חריף אדום
270 מ"ל חומץ בלסמי
220 גרם סוכר חום
מקל קינמון
2 עלי דפנה
עלים מענף רוזמרין גדול קצוצים דק
שמן זית

אופן ההכנה:

צולים את הפלפל המתוק על הגז או בתנור עד שהקליפה משחירה. מקלפים, מרוקנים מגרעינים וקוצצים.

מרוקנים את הפלפל החריף מגרעינים וקוצצים.

מקלפים וקוצצים את בצלצלי השאלוט ואת הבצל.

מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את הבצלים, עלי הדפנה, הקינמון ועלי הרוזמרין. מטגנים למשך כ-20 דקות על אש נמוכה, עד שהבצלים מזהיבים והופכים רכים. מוסיפים את הפלפל החריף ואת הפלפל המתוק וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.

מוסיפים חומץ בלסמי וסוכר ומבשלים על אש נמוכה עד שהכל מסמיך ומקבל מרקם של צ'אטני.

מכניסים את הצ'אטני לצנצנת מעוקרת. הצ'אטני יכול להישמר כ-6-4 שבועות.

 

המתכון מתוך הבלוג של סוני, From Suni's Kitchen. עוד המון מתכונים מעולים מחכים לכם בבלוג שלה.

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: