רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - צלעות טלה בעשבי תיבול

צלעות טלה בעשבי תיבול

romina e la cucina

Romina e La Cucina או רומינה והמטבח (תודו שבאיטלקית זה נשמע יותר טוב…) נוצר בשל אהבה עזה לאוכל בכלל, ולאוכל איטלקי בפרט.
אחרי כמעט עשור באיטליה, בו פיתחתי את הידע הקולינרי שלי (ובעיקר את התיאבון), חזרתי ארצה ובחרתי לשתף קצת בנסיון להתאים את עצמי שוב לחיים בארץ, ולהתאים את המתכונים האיטלקים שלי למוצרים הישראלים.
עם הזמן אני מגלה שאין מה לעשות, בישראל הכל קצת אחרת, גם בחיים וגם במטבח. אחר, אבל לא בהכרח פחות טוב …
דרך הבלוג אני נזכרת, מתגעגעת, טועמת ומתרגשת מחדש
אז שיהיה בתיאבון,
רומי.

כמו במסעדה – צלעות טלה עם עשבי תיבול בסגנון איטלקי, על האש או בתנור

romina e la cucina
romina e la cucina

מתכונים אחרונים מאת romina e la cucina (צפו בכולם...)

romina e la cucina
ROMINAELACUCINA@GMAIL.COM

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: