רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - כללי - קציצות דגים עם כרובית וקוסקוס

קציצות דגים עם כרובית וקוסקוס

במקום פירורי לחם משתמשים בקוסקוס ומקבלים קציצות דג רכות מבפנים ופריכות מבחוץ. מגישים לצד פרחי כרובית בתנור

FoodPage Team
FoodPage Team

כל המתכונים הכי טובים באתר אחד

מצרכים:
1 צרור אספרגוס, קלוף

לכרובית:
3 כוסות פרחי כרובית קטנים
1/3 כוס שמן זית
גרידת לימון מ-1 לימון
1 כף זרעי כוסברה, גרוסים
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

לקציצות:
200 גרם פילה דג לבן, נקי מעור ועצמות
1 כוס פרחי כרובית, מבושלים עד ריכוך חלקי
2 כוסות קוקוס דק, מבושל ע"פ ההוראות שבגב השקית
6 כפות קמח
1 ביצה
חופן טרגון
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
1/2 בצל, קלוף וקצוץ
3 שיני שום, קלופות
מלח, לפי הטעם
פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

לציפוי:
1 כוס קוקוס דק, מבושל לפי הוראות היצרן
שמן לטיגון

אופן הכנה:
•  לאספרגוס – מבשלים את האספרגוס במי מלח רותחים במשך כ-4 דקות. מצננים מיד.
•  לכרובית – מערבבים את כל מרכיבי הכרובית וצולים בתנור בחום בינוני – 180 מעלות, במשך כ-20 דקות.
•  לקציצות – במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקציצות למחית גבשושית אך אחידה, מתבלים.
•  מפזרים קוסקוס מבושל על משטח העבודה, מגלגלים קציצות בידיים נקיות ומשומנות ועוטפים בקוסקוס.
•  מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 1 ס"מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים במשך כ-6 דקות.
•  מגישים את הקציצות על מצע של ירקות ומקשטים באספרגוס.

המתכון באדיבות השפית מאיה דרין לחברת "קוסקוס זה משפחה חמה".
צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

מחפשים עוד מתכונים לקציצות דגים? נסו את אלה:
קציצות דגים ברוטב אדום
קציצות דגים לילדים
קציצות דגים ברוטב חריף

הוסף תגובה

Scroll To Top
-->
%d בלוגרים אהבו את זה: