צעד אחרי צעד – כל הדרך לקרם ברולה מרשים וטעים בקלי קלות

רות פוזדירקה
מתכונאית,
בלוגרית קולינרית בעיקר ועיתונאית רשת.
בעלת הבלוג המצליח "היצירה של הלב"
עם שלל מתכונים מפתיעים ומוערכים.
מתכונאית,
בלוגרית קולינרית בעיקר ועיתונאית רשת.
בעלת הבלוג המצליח "היצירה של הלב"
עם שלל מתכונים מפתיעים ומוערכים.

מתכונים אחרונים מאת ruta2 (צפו בכולם...)
- טונה בולונז - 25 ביוני 2015
- קרם ברולה - 13 באפריל 2015
- שבלולי שמרים במילוי אגוזים וקינמון - 2 בפברואר 2015
- מלבי בהפתעת קראמבל פאי אגוזים - 13 בנובמבר 2014
- מאפינס בננות מקורמלות - 28 באוקטובר 2014
