רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - מאכלי חגים - ולנטיין - יום האהבה - ט"ו באב - קרם וניל ברוטב פירות יער

קרם וניל ברוטב פירות יער

קרם קטיפתי עם נקודות קטנטנות של וניל שמגישים ביחד עם פירות יער או כל פרי אחר שאוהבים

מצרכים:
500 מ"ל שמנת מתוקה (או ריץ' פרווה)
1 מקל וניל
4 חלמונים
120 גרם (1/2 כוס פחות כפית) סוכר
2 כפות קורנפלור
רוטב פירות יער (פירות יער מבושלים עם מעט סוכר)

אופן הכנה:
• חוצים את מקל הוניל לאורכו, שמים בסיר עם השמנת המתוקה, ומחממים יחד.
• קצת לפני רתיחת השמנת מוסיפים את הקורנפלור (עם מעט שמנת), מערבבים היטב ומכבים את האש.
• בקערת מיקסר נפרדת מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד שנוצרת תערובת תפוחה ובהירה.
• מעבירים מעט מהחלמונים לשמנת ומערבבים. מעבירים את השמנת שעורבבה לתוך שאר החלמונים ומקפלים בעדינות. לא לשכוח להוציא את מקל הוניל ולגרד את הגרגירים לתוך הקרם.
• יוצקים לתוך כוסות ההגשה, ומקשטים ברוטב פירות יער או כל רוטב שאוהבים.
• מעבירים למקרר עד להגשה.

 המתכון באדיבות השף אלדד דהן למתחם 'רויאל גרדן'.
צילום:
אילן נחום

>> הצטרפו לקהילה שלנו בפייסבוק

מחפשים עוד מתכונים לקינוחים מוצלחים? נסו את אלה:
עוגת נקטרינות בחושה
עוגת ביסקוויטים עם קרם קצפת
עוגת טירמיסו ללא ביצים

FoodPage Team
כל המתכונים הכי טובים באתר אחד
FoodPage Team

מתכונים אחרונים מאת FoodPage Team (צפו בכולם...)

FoodPage Team

הוסף תגובה

Scroll To Top
  • טורים אישיים

  • משהו טעים -    רחלי קרוט

    משהו טעים - רחלי קרוט

  • יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

    יופי במטבח - הבלוג של חיה דר

  • קסם של עוגה - הבלוג של יהודית מורחיים

    קסם של עוגה - הבלוג של יהודית

  • המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

    המרכיב הסודי - אולגה טוכשר

  • במטבח של מעייני - מעיין נדיר

    במטבח של מעייני - מעיין נדיר

  • חדש על המדף - החמישיה

    חדש על המדף - החמישיה

  • STYLEPAGE

  • 40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

    40 טיפים גאוניים לטיפוח ואיפור

  • מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

    מ-3 ל-5 חדרים מעוצבים

%d בלוגרים אהבו את זה: