רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home - בשר - קרפלך (כיסונים) במילוי בשר טחון

קרפלך (כיסונים) במילוי בשר טחון

קרפלך במילוי בשר טחון עם 2 אופציות להגשה – בתוך מרק עוף או בצלחת עם בצל מטוגן ופטריות

על קצה המזלג
שמי דגנית, ואני חובבת גדולה של אפיה, קישוטי עוגות וקונדיטוריה בכלל. סיימתי קורס קונדיטוריה בביה"ס עושים בישול של השף אורן גירון ואני כותבת את הבלוג "על קצה המזלג". בו אני מפרסמת מתכונים שאספתי במהלך השנים, או כאלו שהתהוו בראשי והפכו למציאות במטבח הפרטי שלי, במיוחד בתחום הקונדיטוריה אבל לא רק...
על קצה המזלג
על קצה המזלג

מתכונים אחרונים מאת על קצה המזלג (צפו בכולם...)

על קצה המזלג

הוסף תגובה

Scroll To Top
%d בלוגרים אהבו את זה: