במקום לקנות מכינים בקלות בבית – קרקרים בריאים עם קמח כוסמין והמון גרעינים

מארק, גר ועובד בקליפורניה בשנים האחרונות. אוהב לבשל, אוהב לאכול, מנסה לאכול יותר בריא ומידי פעם משלב את כל האהבות האלה בבלוג שלי

מתכונים אחרונים מאת improvisingfood (צפו בכולם...)
- סלט עגבניות וגרגירי חומוס - 24 בפברואר 2014
- כנפיים ברוטב ברביקיו ביתי - 9 בינואר 2014
- עלי גפן ממולאים - 9 באוגוסט 2013
- ריזוטו פטריות עם אורז שחור - 20 ביולי 2013
- גלילות עוף ויאטנמיות - 1 ביולי 2013

פעמיים ניסיתי את המתכון הזה, הקרקרים טעימים אך ברגע שמכניסים אותם לקופסא הקריספיות נעלמת. מישהו יודע למה?
סגרת אותם בקופסת פלסטיק אטומה?
כן. גם חיכיתי עד שיתקררו לחלוטין.
היי מרגלית, תודה שניסית את המתכון.
אני מניח שהקרקרים יכלו להישאר בתנור עוד 5-10 דקות עד שייתייבשו לחלוטין. זה בהחלט יעזור להם לצאת פריכים במיוחד. פשוט להחליש את עוצמת החום של התנור מעט, ולתת להם להמשיך להשתזף קלות.
מתנצל על העיכוב בתשובה!