רולדת בצק פריך במילוי בצל והודו צפו במתכון המלא מאת: lihishmu בתאריך: 3 בנובמבר 2013 קטגוריות: בשר, מאפים מלוחים, עוף, פשטידות וקישים צפיות: 25172 26 בצק פריך על בסיס שמן רולדה במילוי בצל מקורמל ובשר רולדה במילוי בשר רולדת בצק פריך במילוי בשר רולדת בשר Report this Image - דווח על תמונה זו רולדת בצק פריך, על בסיס שמן, במילוי בצל מטוגן ובשר טחון. רוצים מילוי אחר? אתם לגמרי יכולים לחיצה לשיתוף בפייסבוק (נפתח בחלון חדש)לחיצה לשיתוף ב-WhatsApp (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Pinterest (נפתח בחלון חדש)לחץ כדי לשתף ב-Google+ (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשלוח את זה לחבר בדואר אלקטרוני (נפתח בחלון חדש)לחצו כדי לשתף בטוויטר (נפתח בחלון חדש)אהבתיאהבתי טוען... אודותמתכונים אחרוניםצרו קשר lihishmu"מאדאם לולו"- שפית קונדיטורית כ-27 שנים, בלוגרית לאפיה ובישול, אני רוצה ללמד אתכם מניסיוני הרב, ולתת לכם טיפים ומתכונים של שפים. והכל מכל הלב. מתכונים אחרונים מאת lihishmu (צפו בכולם...) חציל סביח טעים וקל הכנה לבוקר של שבת - 19 במאי 2018 טירמיסו - 30 באפריל 2018 עוגת תותים עם קצפת וג'לי - 3 באפריל 2018 מלבי - 1 באפריל 2018 פאי שקשוקה פיקנטי בקלי קלות - 17 ביוני 2015 tweet שתף